lördag, mars 21, 2009

Soligt och fint...

... men på förmiddagen inte helt varmt. Blåste en del så det kändes kallare än vad det var. Hur som helst så hade jag en lugn och skön morgon även om jag steg upp redan klockan 08:00 men när jag till sist var klar åkte jag ner på stan. De enda inköpen som blev var stängsel som jag tänker sätta upp vid häcken för säkerhetsskull för att hundarna inte ska smita iväg från gården samt lite hudkräm.

Var och käkade på Frasses med Lasse, Anton och Henke (som varit på jobbet en stund). Åkte sedan hem och tog med hundarna på en långpromenad. Det är verkligen sämsta tänkbara hundföret nu för tiden. Är det inte 1 meter snö (i skogen) så är det slabbigt (på vissa vägar) eller skithalkigt (på andra vägar). Till på köpet blir ju hundarna VÄLDIGT skitiga om man promenerar efter vägar där det kör bilar så det är rena sandstränderna på golvet hemma.

På eftermiddagen/kvällen monterade vi upp en taklampa i sovrummet (det tog bara 8 år att få dit en !!!) och sedan satt jag vid datorn en stund innan vi fixade middag och gissa vad? Vi grillade ute för första gången i år vilket grannarna också kommenterade. Med över en halvmeter snö på gården! ;D

Kvällen spenderades med mat och tv.

Inga kommentarer: