lördag, mars 28, 2009

Näää, nu har det kommit ytterligare 1 dm snö!!!

Nu får det ta mig f-n ge sig! Nu vill jag inte ha mera snö!

Blev en riktigt skön sovmorgon och inte kände jag för att gå ut när jag såg vilket väder det var, Full snöstorm :( Såg istället lite Nyhetsmorgon medans Henke sov ytterligare någon timma. Såhär såg det ut när jag kom upp till sovrummet: Till frukost bakade jag Scones som vi käkade innan Henke gick en sväng med hundarna och jag duschade och sedan åkte vi ner på stan. Var och kollade på en vidoekamera vilket jag är lite sugen på men hittade ingen som var som jag ville. Jag vill ha en kamera med pistolgrepp så jag får väl beställa en på chans!

Handlade sedan mat och när vi kom hem dammtorkade jag medan Henke förberedde lite av maten till ikväll. Gick sedan ut en långpromenad med hundarna innan det var dags att börja med kvällens middag då Ida och Gösta skulle komma.

De kom klockan 19, vi käkade men hade hamnat helt fel i tidsplaneringen så det blev lite halvdant... Mätte blev vi hur som helst och trevligt var de att de kom. De promenerade hem nån gång efter 00.

Just ja, Humla gjorde nått som hon aldrig gjort förrut och förhoppningsvis aldirg kommer att göra igen. Det var 3 snittar kvar på soffbordet när vi gick för att äta i köket. Jag hör ett ljud från rummer och springer reflexmässigt in och ser hur Humla står med tassarna på bordet med en chevresnitt i munnen som hon dock släpper omedelbart när jag kommer. Hon fick en utskällning som heter duga som förhoppningsvis gör att hon inte ens tänker tanken att sno nått från bordet igen.

Inga kommentarer: