fredag, juni 19, 2009

Annorlunda midsommarafton

Tog sovmorgon fram till klockan 08:30 då vi steg upp och åt frukost och förberedde lite Picnic-mat. Klockan 11 tog vi bilen till Håsta för att gå en promenad tillsammans med Lasse och Birgitta och hundarna till Hedetjärn. Det hade varit rejäll mulet och blött på mororgonen men när vi anlände till tjärnen så var det nästa blå himmel och sol. Vi dukade upp med kycklingvingar, tunnbrödrullar, ädelost och roccolasallad och basilikadressing, vitt vin och öl. Fick en lugn och skön stund i härligt väder medans hundarna vi bada lite i tjärnen.
Efter ett par timmar promerade vi tillbaka till Håsta då Katarina precis anlände så vi gick och tog några björkar och hälsade på Rut med familj. Vilade lite och sedan anlände barnen och Jonas så vi fikade lite kaffe och god paj.
Katarina och Jonas barn var kvar på Håsta och firade midsommar med oss så på kvällen grillades det Rostbiff och åt nubbesallad.

Blev sedan en tidig kväll då vi promenerade hemmåt med hundarna vid 23.30-tiden. Det kommer att bli en lång dag i morgon...

Inga kommentarer: