torsdag, juni 18, 2009

Ledig för lite fix

Jag och Henke hade tagit ledigt för atthjälpa till lite med bröllopsbestyret men det mesta var gjort så det gick rätt snabbt. Henke och herrarna reste det sista av tältet, vi körde ut lite grejer till Hällan och sedan var vi nere på stan och köpte ett kort till brudparet samt hämtade ut pengar innan vi tvättade våra båda bilar så att de skulle vara fina till den stora dagen.

Var ute med hundarna i skogen och spårade för första gången på väldigt länge. Neo fick ett 3oo meter långt personspår med 3 föremål och Humla fick ett 200m långt spår med 3 föremål mest för att se om hon kan det här med spårupptag. Det går så lugnt och fint och säkert när man går bakom Humla. Neo har ju inga som helst problem att hitta runt men första biten vrickar man fötterna och bränner händerna för efter Neo går det undan. Hundarna var ytterst nöjda efter detta.

På kvällen grillade vi kött biff vilket blev väldigt gott och dessutom bakade vi Majas goda Livgårdspaj, smaskens!!! Men vi får ju inte smaka den förrän i morgon...

Inga kommentarer: