tisdag, juni 23, 2009

Nedräkning

Japp, så var man då tillbaka på jobbet efter en händelserik och trevlig helg. Nedräkningen till semestern har nu börjat 10 arbetdagar kvar...

Kände mig lite sliten idag och efter jobbet var både jag och Henke riktigt trötta. På jobbet blev det dock mycket gjort och det skulle ju vara skönt att få rensat på bordet innan man tar ledigt.

Efter jobbet så åkte vi först och handlada lite mat och sedan käkade vi. När vi ätit klart var det såå mörkt på himlen att jag tänkte att jag skulle avvakta lite innan jag skulle gå ut för det såg ut som om himlen skulle öppna sig vilken sekund som helst. Släppte ut hundarna på gården och då tvärsmall det en åskknall. Båda hundarna vände och sprang in mot huset igen men jag ropade på Humla så fick hon stanna ute med mig ett tag till. Neo går inte att stoppa när han blir skraj för åska.

Hur som helst så lag jag mig i soffan i avvaktan på att ovädret skulle dra förbi och vad händer, jo jag somnar. Vaknade inte förrän klockan 20:30 å då var det hög tid för hundarna att få komma ut.

Nu var det soligt och fint så jag och Henke tog en promenad runt Visvall.

Inga kommentarer: