lördag, juni 06, 2009

God lunch och fruktpaj

Japp, idag har man verkligen inte gått hungrig.

Började dagen med styrketräning och massage i källaren. Efter förmiddagsfikat åkte jag och Jonas och träffade berörda parter i ärendet om OK/Q8-saneringen. Vi hade möte där fram till klockan 12. Då åkte hela kontoret ut till Hogges på travrestaurangen där vi beställt en god lunch som sommaravslutning och avtackande av Maja som gjort praktik hos oss under 10 veckor.

Eftersom det blev en längre lunch än vanligt så var vi inte tillbaka på kontoret förrän klockan 14. Passade då på att kolla av lite vad som gäller om bygglov mm för våra ev projekt i framtiden.

På eftermiddagsfikat fick vi en supergod paj som Maja bakat. Vi njöt till fullo å nu vill vi alla ha receptet.

Efter jobbet åkte vi och handlade mat och tog en sväng förbi ByggMax för att lämna tillbaka ett gånggärn som vi fått över samt köpa lite olja till staketet. Vi ska bara behandla änträt uppåt på spjälerna. Staketet ska ju målas nästa år men först ska impregneringen få dra in ordentligt.

Jag tog hundarna på en cykeltur på 1,2 mil innan Henke tände grillen och vi käkade grillat till middag. Blev först lite crustader till förrätt och sedan Bergsjöglass till efterrätt.

Senare på kvällen somnade vi båda till den gamla klassiska tv-serien "V"

Inga kommentarer: