tisdag, juni 09, 2009

Däckbyte och hundträning

Jobb jobb jobb gärnet men det orkar jag inte rapportera om...

Efter jobbet åkte vi direkt till däckverkstan för att köpa nya sommardäck. Henke hade tagit med hundarna efter lunch så jag promenerade hem och tog vägen förbi hamnen i Reffel. Gick ut på den höga bryggan och när vi var längst ut ser jag Humla titta ut över vattnet och sedan kasta sig i. Neo blev helt brydd och visste inte vad han skulle ta sig till. Han skällde och skällde som för att peppa sig att våga hoppa. Han kollade ner på repen som flöt omkring i vattnet men fick inte mod att hoppa i. Jag fick trigga honom lite och då dök han i!!! Plums sa det å så försvann hela Neo under vattnet och upp kom han med repstumpen i munnen Hehe... Humla simmade omkring och njöt till fullo under hela tiden som Neoaktiviteten utspelade sig.

När vi kom hem åt vi en snabb hamburgermiddag och sedan efter en kort vila åkte jag ner till Strandarna för lite hundträning. Blev lite dirrigeringsträning och fokus på avlämningar och stoppsignal. Nu måste jag träna höger/vänsterdirrigering på håll för det kan hon verkligen inge vidare.

När jag kom hem hade Henke klipp gräset på nya gården och då syntes det tydligt vart gräset inte kommit upp ordentligt så jag passade på att spriga ut lite mer gräsfrön där. I morgon hoppas jag kunna öppna upp till nya tomten för då ska grannens staket vara klart.

Inga kommentarer: