onsdag, juni 17, 2009

Städning del 2

Efter jobbet idag så var jag bara tvungen att städa klart annars skulle det hinna bli skitigt nere igen. Först käkade vi lite och jag åke upp i skogen med Neo och promenerade och kastade några markeringar.

Åkte sedan hem och bytte hund och åkte sedan till båten för lite träning. Helena ville ha passivitetsträning medans jag kunde se en chans att få till ett riktigt motivationshöjande sök med skott och kast. Humla fick börja och plocka in 5 dummiesar och skötte sig bra. Framförallt fina avlämningar.

Humla fick sedan ta en vattenmarkering trots pip men ville kolla avlämningar från vatten men det gick verkligen inge vidare. La ner och skakade...

Några andra hundar tog markeringar och sedan fick Humla ett nytt försök med samma resultat. Helena tyckte att jag skulle bli riktigt förbannad på henne så jag gjorde det å så gjorde vi om vattenmarkeringen 2 gånger med resultatet, ingen skakning, dummie i hand. Hmm, hon kan altså!!!

Klockan 21 var jag hemma igen och då blev det dammtorning på övervåningen, golvmoppning både uppe och nere och dammning av sängkläder i gästrummen.

1 kommentar:

Helena sa...

Såklart hon kan lämna av i hand, men får man beröm även när man lagt ner så varför anstränga sig?