måndag, juni 08, 2009

Bil på verkstad och klippning

Humlas svullnad har gått ner ytterligare idag på morgonen.

Körde ihop sig lite idag på lunchen... På jobbet var det som vanligt fullt upp och på lunchen skulle jag klippa mig. Såklart så skulle ju bilen in på verkstan idag så jag bokade en inspektion direkt efter lunch så kunde jag ta en jobbil hem så han jag gå med hundarna under lunchen i alla fall. Nu var Humlas svullna öga helt återställt tack och lov!!!

Efter jobbet hämtade vi bilen. 7000kr fattigare och mer kommer. Nya sommardäck i morgon för ytterligare 6500kr och dessutom va turbon i bilen nästan slut och då väntar en räkning på 13.500kr. Inte roligt!!! Å jag som tycker att vi har en hyffsat ny och bra bil som numer blir vår andrabil för nu måste vi se till att hitta en ny illa kvickt.

Väl hemma käkade vi och sedan fixade vi till våra Stockar som avgränsar vår tomt mot grannens eftersom deras gård är lägre. Gick sedan och körde lite lydnad på klubben med blandat resultat. Humla var kalastaggad och gick fin fot, gjorde rutan perfekt och bärjade med lite dirrigeringsapportering a´la eliten.

Neo gick bra fot idag men resten var sisådär. Körde många konen-övningar, både rutan och dirrigeringsapportering och ibland gick det bra men ibland gick det alldeles åt fanders då han inte vill lyssna.

När jag kom hem igen så rev jag den sista lilla snutten av gärdsgården men inhägnade gården med kompostgaller istället. Nu hoppas jag att grannen kan bygga klart sitt staket i morgon så att vi kan börja nyttja även den nya delen av tomten.

När vi kom in för kvällen tog vi en kopp kaffe och lite Sverigetårta innan vi slappade framför tvn

Inga kommentarer: