söndag, juni 28, 2009

Första morgonen i båten

Vaknade även idag med huvudvärk och det är ju lite bökigare i båten. När jag gick upp för att lösa upp en tablett så var jag ju kissnödig också så det var bara att klä på sig och gå iland men sen somnade jag om och vaknade pigg och glad klockan 08:30. Furkost med te, ägg och macka innan vi gick en promenad med hundarna.

Lite senare kom Peter och Katie ut så vi fikade lite och satt och pratade och tog sedan ytterligare ne promenad till kapellet på ön.

Vid 13:30-tiden åkte de hemmåt igen och vi åt krämlunch, badade och solade resten av dagen.

Totalt under helgen har vi sett 20 snokar längst stranden, i vattnet och några andra som låg i hamn fick till och med en snok på matbordet när de åt lunch nedanför klipporna i land. Här kommer några bilder från ifjål när vi låg i samma hamn:
På eftermiddagen packade vi ihop alla grejer och åt upp den sista maten i form av sallad och parmaskinka innan vi begav oss hemmåt.

Vi hann inte mera än svänga in på gården så ringer Henkes föräldrar. De hade precis kommit hem från Enånger och skulle åka och köpa pizza och undrar om inte vi också skulle äta det. Sagt och gjort, vi lastade ur bilen, duschade och åkte sedan till dem och beställde pizza. När vi kom hem klippte Henke gården trots att klockan var 22 men alla grannarna var ändå ute och fixade i det härliga vädret så det var nog ingen som tog illa upp för det.

Usch, i morgon är det vardag igen...

Inga kommentarer: