torsdag, juni 25, 2009

Litet test

Idag var det fortfarande lika varmt och fint som det varit de senaste dagarna. På eftermiddagen var jag ner till Långvind och Café Bränneriet en tur. Skulle verkligen ha varit härligt att vara ledig nu å så jobbar man i två veckor till... Hoppas bara att vädret håller i sig!

Efter jobbet hade jag så ont i huvudet att jag var tvungen att lägga mig en stund. Orkade sedan inte göra nått fartfyllt med hundarna utan gick en koppelpromenad. De tyckte de var nog jobbigt eftersom de inte riktigt hunnit vänja sig med värmen... När vi gick längst en stig som går rakt över en åker lyckade de hitta ett svalkande dike som de dök ner i och kom upp som två lerklumpar. Hmm blev till att promenera en sväng förbi havet så att de kunde dyka ner och simma där några vänder för att bli rena. Sedan gick vi hem och grillade lax.

Efter maten hade jag ställt upp kompostgallret som en kringla för jag ville testa hur hundarna skulle lösa apporteringen. Jag gissade före att Humla skulle springa fram och sätta sig och gnälla och be om hjälp och inte kunna lösa situationen. Neo trodde jag skulle lösa situationen direkt i bara farten. Vad hände då? Jo Humla lyckade inte lösa uppgiften, hon behövde hjälpas 4 gånger innan hon själv var övertygad om hur hon skulle göra. Mitt lill pucko med alldeles för lite G-la annamma. Neo tog det 4 sekunder så stod han inne i buren med dummiesen i munnen. Jag känner verkligen mina hundar!!!

Resten av kvällen spenderades med kylmask över ansiktet och huvudvärkstabletter. Huvudvärken släppte inte förrän nån gång i natt när jag somnat i sängen för natten. I morgon hoppas jag på sjösättning av båten...

Inga kommentarer: