måndag, juni 01, 2009

Ny vecka, nya glasögon

Japp, så fort klockan slog 10 idag ringde jag och kollade när jag köpte mina glasägon och vad de kostade. Ringde sedan försäkringsbolaget och kollade om hemförsäkringen även täkte sedan sån här grej och det gjorde det så i morgon får jag förhoppningsvis lite handlingar som min optiker ska fylla i för att jag ska få pengar utbetalda. På lunchen gick jag sedan och bokade tid för synundersökning så på onsdag ska jag ha sett ut de glasögon som jag vill ha så att jag kan beställa dem direkt. Hann också gå och köpa lite linnen och ett par shorts på lunchen.
På jobbet blev det registrering av resultat från vår tillsyn på förskolor som vi gjort i vår. Började också sammanställa cisternsvar som jag börjat få in efter mitt utskick.

Efter jobbet hämtade Henke sina nya glasögon och jag lånade hem ett gäng glasögon för att prova i morgon.

Gunilla ringde och ville gå en promenad med hundarna så vi åkte upp i skogen och promenerade sdan till Idsjön-Bodsjön. Herre jösses vad det var mycket mygg i skogen!!! Usch. Skönt i alla fall att komma ut en sväng för jag var trött och hade lite ont i huvudet så jag hade nog inte gått långt om hon inte ringt.
Till middag strimlade vi lite kött och stekte det tillsammans med Karl-Johansvamp, vitlök, grädde mm samt pasta, blev riktigt gott.
Kvällen bara vilade vi för vi är nog lite slitna efter helgen och veckorna med bygge trots allt.

Inga kommentarer: