tisdag, juni 30, 2009

Äntligen lite jord

För 3,5 vecka sedan ringde jag till en entreprenör och beställde en skopa matjord. Han lovade att komma på måndag men jag vet ju hur han är. Inte kom han. Ringde efter nån vecka och han lovade att komma bara jorden torkat, den var så lerig nu när det hade regnat. Tiden gick och förra tisdagen rinde jag igen för nu var ju vädret fint. Han lovade att komma någon kväll när han passerade. Veckan passerade men ingen jord kom så idag ringde jag igen. "Får jag inte jord idag så ringer jag till någon annan..." Han lovade att komma klockan 16:30.

Så jag skyndande mig hem från jobbet, Henke åkte och handlade men inte kom de nån jord... Ringde Tommy som han heter igen och han skulle bli 2 timmar försenad så du kunde jag åka ut med hundarna till en tjärn. Sagt och gjort.

Jag hann hem och lika så Henke men till sist hör vi en brummande traktor. Äntligen!!! När han lämnat av gjorden grillade vi lite lax och drack ett glas kallt vitt vin. Åt sedan lite jordgubbar och grädde innan vi tog varsin spade och började skotta ut jorden. När all jord var på plats skulle vi så gräs men det vi hade kvar räckte inte så vi måste köpa mera. Det var nästan lite tur för vi höll bokstavligen på att bli uppätna av mygg. Usch, verkar bli ett riktigt myggår i år!!!

Inga kommentarer: