onsdag, juni 10, 2009

Full fart, vilt och öppnat upp

Idag var det liksom tidigare gärnet på jobbet. Helt hysteriskt hann jag också fixa en massa privata ärenden. Bl.a pratade jag med jägaren som sköter avskjutning av vilt på tippen så nu har vi köpte in allt de vilt de hade kvar från ifjol men också kommit överens om att det som skjuts i fortsättningen kommer vi att köpa in direkt när de skjuts och kommer därför att frysa in det själva och få vilt allt eftersom när de skjuter som mest dvs slutet av juli/början av augusti.

Efter jobbet åkte vi och handlade mat och sedan när vi kom hem var jag fullständigt slut och däckade i soffan direkt. När jav vaknade till tog jag med hundarna upp i skogen och gick en promenad i regnet. Vädret är verkligen inget vidare just nu, regn och kallt.

När jag kom tillbaka hem rev jag avgränsningen till nya tomten så nu är hela tomten inhägnad och öppen. Nu hoppas vi bara att vi ska få ytterligare lite mera matjord och sedan ska vu försöka flytta vinbär och krusbärsbuskarna samt en av ekarna som vi har på gården men först får regnevägdret dra förbi.

Inga kommentarer: