söndag, maj 31, 2009

Dagen efter och tvådelade glasögon

Vaknade tidigt.... Först gången runt 02:30. Slog mig att om jag tappat glasögonen när jag tog upp nycklarna när jag kom hem så är det ju bra om jag hittar dem innan nån kör på dem. Gick från platsen där jag klev ur taxin och hem min hittade inga glasögon så jag gick och la mig igen.

Vaknade nästa gång runt 07 å då var det så varmt att jag inte kunde sova. Satte mig vid datorn några minuter och gjorde sedan frukost. Efter detta blåste jag för att se om jag kunde cykla och hämta bilen och jag blåste noll men väntade ändå ytterligare en timma så jag cyklade ner på stan vid 08:30. Min teori var att glasögonen skulle fallit ut väskan när jag tog upp nykeln när jag körde in bilen på jobbet. När jag kom till garaget kollade jag därför nogrannt och mycket riktigt, innanför porten låg glasögonen i två delar. Så på måndag blir det till att gå och prova ut nya glasögon...

Hur som helst så körde jag hem bilen och eftersom det var så härligt väder så fixade jag lite på gården. Fäste bl.a gallret i grinden, märkte upp postlådan med våra namn och packade upp allt från gårdagen.

När Henke kom hem strax före 10 så duschade han och sedan åkte vi ner till Enånger för att hämta hundarna. Där satt vi och solade och fikade en stund samt gick en kort promenad innan vi åkte hem.

Hemma gjorde vi klart vårt staket mot grannens eftersom de nu håller på att skruva ihop deras staket mot vår tomt. Började sedan plocka maskrosor medan Henke klippte gräset. Samtidigt passade jag på att vattna vår 3 rhododentrons och senare också den nysådda gräsmattan. Vi gav oss också på att försöka gräva upp några stora stenar men dem gick vi bet på då de var så enormt stora.

Lite sola hann vi också med medans vi vilade men sedan tog krafterna slut så vi gick in och vilade en stund före middag. Blev grillat idag.

Inga kommentarer: