fredag, maj 29, 2009

En tur till Enånger

Började dagen som vanligt på torsdagar med att träna nere i källaren. sedan blev det idag för första gången på länge, en inspektion. Har såå mycket kontorsjobb att göra så jag har helt enkelt inte hunnit lämna kontoret....

Efter jobbet åkte vi hem och käkade en snabb middag och bytte om för att å ka iväg till Enånger. Först kom Helena och Melker och tittade förbi och sedan åkte Henke med Lasse för att fixa en flaggstång till Enånger och jag tog bilen direkt till Enånger.

Gick en promenad i jättehärligt väder. Soligt, vindstilla och riktigt varmt. Vi promenerade längst E4:a bygget och sedan skogsstigar och var borta ca en timma. När vi kom tillbaka till Änga så kastade jag ut 4 tennisbollar i riktigt snårig skog. Hundarna såg kasten och sedan fick Humla hämta in 2 bollar och därefter hämtade Neo de kvarstående två.


Precis när vi var färdiga med detta kom Lasse och Henke och lastade av flaggstången så vi begav oss hemmåt. Direkt när vi kom hem så monterade vi den sista lilla grinden så nu ska jag bara måla den ytterligare ett varv på plats sedan är det klart. Grannarna hade påbörjat sitt staketsbygge så snart kan vi nog riva det lilla som är kvar av gärdsgården och släppa på hundarna på nya tomten.

Myggen har verkligen invarderat vårt samhälle nu, hemska tid!!! Hade tänkt måla sista varvet men kände att det inte var nån vits när det vår såå myggigt så det får bli i morgon.

Inga kommentarer: