lördag, maj 23, 2009

Mera staket och grind

Direkt när jag vaknade tog jag tag i redogörelsen för tollingjaktprovet. Skrev om händelsen och la ut bilder i bloggen. Efter frukosten fortsatte vårt arbete med att inhägna gården. Henke tog hundarna på en sväng och sedan var han tvungen att åka iväg och hjälpa till att "sjösätta" en brygga. Först fick han dock såga till lite grejer åt mig så att jag hade att göra medan han var borta. Jag slog ner ytterligare två stolpskor och sedan byggde jag till en lös staketsektion som vi ställd mellan garaget och vår entré-trapp. Sedan skruvade jag fast längre "spjäler" på båda sidorna om soptunnan så nu döljs den lite, den är ju inte särskilt snygga att se tycker jag. Dessutom har jag en förhoppning att den kommer att lukta mindre nu när det i alla fall bli lite dold för solljus.

När detta var klart tog jag med hundarna på en lite promenad i skogen. Vi gick till Bodsjön men de verkade inte särksilt sugna på att bada så det svalkade sig bara lite så promenerade vi tillbaka. Blev inte särskilt lång promenad, högst en timma.

Innan jag åkte hem åkte jag ner på stan men allt hade redan hunnit stänga så jag handlade lite mat och åkte sedan hem. Henke hade nu kommit hem så vi började med middag. Idag fick det blir Tacos och eftersom jag inte hunnit med någon lunch så gjorde jag iordning lite crustade med röra som vi mumsade på medan vi lagade maten.

Kvällen roade vi oss med att titta på ingenting på tv... Varför är det inget sevärt på TV nu för tiden?

Inga kommentarer: