fredag, maj 01, 2009

Sommar

Ja nu har i alla fall SMHI konstaterat att det är sommar upp till Sundsvall men någon värme har vi då rakt inte just nu. Fint väder däremot så det är skönt att vara ute bara man klär sig.

Fick en hemsk början på dagen. Vaknade av att Henkes mobillarm ringde klockn 05:45 på nedrevåningen. Väckte Henke så han fick gå ner och slå av det. Somnade om men vaknade klockan 07:00 av ett ryck när jag hörde sopbilen. Upp, ut och Henke sprang ikapp sopbilen med tunnan på släp!!! 300 i puls å sen gick det inte att somna om så jag steg upp klockan 07:30 och satte mig vid datorn istället.

Nu visade det sig att det skulle bli en riktigt varm och härlig dag trots allt. Gick en runda med hundarna å de badade såklart i bäcken. De fick sedan vara ute på gården medan vi jämnade up jorden på nya tomten lite. Bestämde oss för att åka och köpa lite gräsfrön och en till slang så att vi kan så gräs och vattna nu under helgen. Det dammade rejällt när vi började kratta i jorden nämligen. Vore skönt och gräsmattan är uppväxt när staketet är klart så vi bara kan riva det gamla och släppa på hundarna på den nya tomtdelen direkt.

Åt en tidig middag då Henke skulle iväg och fiska. Jag åkte till Kaffebönan och gick två varv å åkte sedan hem och packade för i morgon åker jag ner till Gusum och Tollingjaktprovet. Det blir en tidig morgon så ikväll blir det en tidig kväll har jag tänkt.
Henke kom hem klockan 22 och hade då fått två fina abborrar varav den ena var enorm och vägde 1,1kg. KDet var fler än Henke som tyckte den var enorm!!!

Inga kommentarer: