söndag, maj 17, 2009

En kär gammal vän...

Vaknade med huvudvärk vid 06-tiden men med en huvudvärkstablett så gick det snabbet över så jag sov vidare till klockan 08:00 då jag liksom alla andra var uppe.

När jag bäddat i vårt rum och flyttade tidningspåsen som står på golvet i vårt rum så dyker helt plötsligt en kär gammal vän upp. Min rosa pipa hade trillat ner från stolen där jag förmodligen hängt den nån gång i november. Sedan hade den inte hittats trots att jag letat och letat...

Efter frukosten gick vi sedan en lång promenad runt byn. I slutet av promenaden gick hundarna ner i en liten bäck och roade sig med att springa i vägtrumman...
När vi kom tillbaka till Änga tog Henke lite bilder på de blommor som blommar i trädgården...



Innan vi åkte hemmåt så fikade vi i trädgårn och sedan åket vi hem och hämtade släpvagnen och åkte vidare till ByggMax och köpte ytterligare 180m virke och 750 skruv. En försiktig biltur hemmåt och sedan sågade vi spjäler så det sprutade.När alla var sågade åt vi lite sen lunch och sedan satte vi igång och skruva igen. Skruvade, vattnade gräsmattan, tränade lite dirrigering med Humla och klippte ner hallonbuskar mm fram till klockan 19:00. Då hade vi hunnit fram till vår gamla gård så kommande staketbygg kommer att vara utanför vårt gamla staket (gärdsgård). Hoppas nu bara att vädret tillåter staketbygge på kvällarna till veckan så ska det nog bli klart före helgen.
När vi väl kom in för kvällen så ringde vi och beställde kinamat vilket smakade väldigt bra. Kvällen i övrigt blev lugn.

Inga kommentarer: