tisdag, maj 05, 2009

Så var man igång igen...

Full fart med andra ord. Möte på förmiddagen, saneringskoll på macken på eftermiddagen. Saneringen blev verkligen enorm... De har chaktat bort 4000m3 jord nu och kostnaden är väl uppe i runt 4 miljoner och än är det inte klart...

Kände mig inte vidare pigg på eftermiddagen. Det hettade i ansiktet och jag kände mig samtidigt lite frusen. Febertermomtern visade dock att jag var frisk så jag tog bilen upp i skogen. Väl där la jag ett rejällt svårt sök med 6 minidummiesar som jag antingen grävde ner eller hängde upp svårtillgängligt. Ställde mig sedan och skickade ut Neo på ett sök så att Humla skulle bli rejällt motiverad. Planen var att Neo skulle få hämta in 3-4 stycken och sedan skulle Humla få ta en eller på sin höjd två. Neo fick jobba rejällt och efter kanse närmare 10-15 minuter hade han bara fått in 2 stycken. Oj!!! Det blev nog riktigt svårt...!!! Neo var rätt slut så jag skickade Humla istället men efter några minuter var hon tillbaka vid mig. Gick ut och tänkte lyfta på de som fanns kvar men hittade bara en så jag gick tillbaka och skickade Humla på nytt och hon jobbade och jobbade och till sist kom hon med en dummie. Duttig flicka, nu fick hon inte hämta nån mer.

Vi gick istället en runda och den jag tidigare hade hittat åg kvar så den tog jag in. Neo kom sedan med en och den sista hittade Humla så jag fick tillbaka alla mina kära smådummiesar!!!

Promerade sedan en runda innan vi åkte hemmåt igen och fick middag. Nu hade jag rejällt ont i huvudet så det blev till att lägga sig och jag var så trött att jag sov resten av kvällen också.

Inga kommentarer: