onsdag, maj 06, 2009

Luktar surströmming

Förberedde en inspektion så fort jag kom till jobbet. Klockan 08:15 åkte vi åter igen ut till macken för en avstämning och sedan direkt vidare till Wedins salteri för inspektion och möte. Kom inte tillbaka till Hudik förrän efter klockan 13 och kastade då i mig lite mat innan jag gick på banken och fixade lite SSRK grejer. Kände då att jag itne luktade särkilt gott utan luktade en hel del fisk, usch!

På eftermiddagen, vilken blev rätt kort blev det bara lite småfix på jobbet.

När jag kom hem lyckades jag äntligen redigera filmen som Helena filmade när Humla gjorde ett viltsök i slutet av april så nu ligger den ute på hemsidan.

När det var klart gick jag en sväng med hundarna på golfbanan. Idag körde jag lite linjetagsträning genom små skogspartier. Neo fick bara gå till målområdet medan Humla först fick gå dit och sedan tränade jag ut från målområdet och även det fungerade fint.

Väl hemma var jag bara tvungen att få av mig fisklukten så jag duschade och sedan blev det middag. Innan jag hamnade i soffan bytte jag gardiner i sovrummet och vardagsrummet. Nu önskar jag bara att fönsterna var tvättade också...

Inga kommentarer: