tisdag, maj 19, 2009

Full fart frammåt

Ja dagarna bara går och tiden liksom rusar ifrån en. Jobbade på till klockan 16:30, Henke hämtade mig så att vi åkte hem och kökade snabbt middag. Jag tod sedan med hundarna ut i skogen medan Henke fortsatte med staketbygget.

Det blev så att jag åkte till Idsjön-Bodsjön där jag inte gått nått iår. På vägen ner mot Bodsjön konstaterade jag att det fanns ett område som skulle passa för att lägga ut ett sök i. Bestämde mig dock för att gå en promenad först.

Från Bodsjön promenerade vi över myrmarkerna till Idsjön å där hittar jag helt plötsligt ett område som skulle passa för dirrigering på vatten. Hmm nu blev det beslutsångest men jag bestämde mig till sist för att köra en vattendirrigering idag. Sagt och gjort, knöt upp Neo uppe i skogen och gick sedan ner och la ut två dirrigeringsapporter som Humla fick se. Skickade sedan på dem och det gick riktigt bra. Både att hon gick i så fint men också att hon aldrig skakade sig på tillbakavägen. Mindre bra var upptagen men nu ser jag till att vara nöjd med det som var bra istället för det som var mindre bra.

Hämtade sedan Neo och promenerade vidare innan vi slutligen gick hemmåt. Vi måste ju också skurva lite...

Väl hemma fick hundarna mat och sedan blev det skruva av. Ikväll blev i stort sett hela staketet kvar. Det som återstår är en kort bit framför garaget. Det som nu ska göras är att 3 grindar ska byggas, en kort lös sektion mellan bron och garaget samt en ställning runt soptunnan. Dessutom ska ju större deöen av gärdsgården rivas också så än finns det att göra...

Skönt i alla fall att komma in i hyffsad tid för ovanlighetens skull öven om jag måste säga att jag tycker att det är skoj att vara ute och bygga.

Inga kommentarer: