tisdag, maj 19, 2009

Dags att ta en paus?

Jobbade på som vanligt och idag fick jag ÄNTLIGEN iväg mitt storutskick som jag hade planerat inför året. 185 skrivelser om krav på cisternbesiktning gick ut till privata villaägare och företag, Phu!

På lunchen åkte jag hem och gick en sväng med jyckarna och efter jobbet blev det också full fart hem till jyckarna för att ta med dem en sväng upp i skogen innan vi skulle åka till Hällan och kolla lokalen inför det stundande bröllopet.

Körde hundarna på ett sök vilket gick rätt Ok men så hade de ju sett att jag la ut det också...

När det gäller jakten och Humla annars så tror jag att det är dags att ta en paus för jag tycker inte att det verkar som om hon tycker att det är kul. Hon strular med sånt som hon aldrig tidigare haft problem med å det hon haft problem med funkar inte heller nu så allt strular. Bara att lista problemen:
- Upptagen är långsamma och tveksamma
- Avlämningarn funkar bara ibland
- Dirrigeringar funkar inte alls. Fattar inte höger/vänster och inte ut heller. I går kom hon inte på inkallningssignalen heller så nu är det riktigt illa...
- Söket är som vanligt omotiverat
- Å så har vi nedläggnignarna på vatten.

Det enda som verkar fungera är markeringar men de tränar vi ju inte så egentligen så vet vi inte om det fungerar heller...

Nåväl, efter helgen tar vi en paus över sommaren så får vi se till hösten hur vi går vidare.

Efter maten som blev grillad lax med potatismos och vitvinssås med räkor så gick vi ut och skruvade staket, igen. Det var bara skit på tv å inte var det skoj väder heller så då kan man lite gärna jobba. Med lite tur blir vi klar med den långa sträckan längst med cykelvägen i morgon å sen så måste vi köpa mer virke igen innan vi fortsätter med grindar (3 st), samt två sträckor vid garaget men sen så är det klart. Då är det bara att vänta på att grannarna ska sätta upp sin sträcka mot vår gård samt att gräset ska växa upp innan vi kan ta hela vår tomt i anspråk.

Inga kommentarer: