lördag, maj 09, 2009

Hemmahelg

I helgen kommer jag att göra allt som man normalt bör göra hemma vid den här tiden på året. Tog sovmorgon till klockan 08:30, surfade lite, åt frukost och städade sedan köket och toan... Henke gick under tiden en sväng med hundarna.

Efter detta åkte vi ner på stan och shoppade lite. Vi hann med en hel del och såklar blev det också en hel del spenderat, dvs den brann i plånböckerna... Henke köpte en ny kavaj och en ny slips, jag shoppade 3 rhododendronbuskar. Vi handlade en del virke på ByggMax så nu är det dags att börja bygga staket.

När vi kom hem hade klockan hunnit bli 16:00 så det var bara till att ge sig ut i skogen, eller till sjön. Gick ett varv med båda hundarna. Testade lite dirrigering med Humla men Neo var så het eftersom vi var vid vatten att han kunde inte behärska sig vilket gjorde att träningen inte blev nått vidare. Funkade sådär kan man väl säga. Jag la ut ett sök med änder innan jag gick upp till bilen med Neo. Humla fick sedan plockan in söket men först kastade jag över en dummie till andra sidan sjön . Orkade dock inte helt över men med tanke på hur mycket det blåste så hamnade den på land inna det var dags att göra den övningen.

Hur som helst så fick Humla hämta in söket.... film kommer men kvalitén är urusel. För första gången har vi problem med föör mycket viltintresse. Humla vill gärna stå och smaska på viltet. Ja det är inte helt frächt men två är i alla fall Ok men även dessa vill hon käka upp. I övrigt var jag nöjd med både tempo och avlämningar.

Dirrigeringen sen gick också OK. Inte klockrent men heller inte allt för mycket trams. Ut som strulat funkade bra, det var sämre med stopp...

Avslutade med en dubbelmarkering på vatten för att kolla avlämningarna och det var bra så vi avslutade nöjda.

När Humla var klar hämtade jag Neo så fick han apportera änder som dubbelmarkering. Han markerade bra, var inte tyst och plockade bara upp änderna på land, längre än så ville han inte bära dem.

När jag kom hem grillade vi kyckling. Den blev bra men de rostade gränsakerna var inge vidare...

Somnade med sprängande huvudvärk efter att ignorerat varningssignalerna och blandat alkohol i form av en drink på rom, rött vin till maten och kahluha till efterrätten...

Inga kommentarer: