torsdag, maj 07, 2009

Jaktpins

Har ju glömt att visa de jaktpin's som jag fått. De delades ut i samband med Tollarklubbens årsmöte i Katrineholm men som jag inte kunde delta på. Tico/Toppen Johanna var snäll nog och tog emot till mig. I samband med jaktprovet i Gusum fick jag dem så nu är det bara att komma på en bra plats att ha dem på... Så här ser de ut, jaktpinsen i Silver och brons.

Annars har dagen flutit på som vanligt. Jag började även denna torsdag med att träna styrketräning innan jag gick upp på jobbet. Dagen fortsatte sedan med en hel ärenden som jag lite skjutit på då jag inte riktigt vetat hur jag skulle komma fram till ett riktigt beslut. Det visade sig vara enklare än jag trott. Några telefonsamtal senare och det var klart... Tänka att man ska gruva sig så väldigt ibland...

Tog även tag i ett annat relativt stort ärende som legat lite på vänt men det gick absolut snabbare än jag trott.

På lunchen tog jag en repa på stan för att titta lite på vårkläder men hittade inte alls nått jag var intresserad av.

På eftermiddagen sorterade jag papper och började på några skrivelser. Tyvärr fick jag ont i huvudet men med en tablett till fikat och lite glad stämning i fikarummet så piggade jag på mig.

Hemma gick jag till klubben med hundarna och tränade lite lydnad. Eller egentligen så körde jag Neo i eliten och Humla i 3:an bara för att se vad de egentligen kan. Noterade att både Neo och Humlas största svadhet är fjärrdirrigeringen. Måste ta tag i det momentet igen.... Det började spöregna när jag var på plan så när jag kört igenom dem bägge två så promerade vi hem och gjorde mat.

Kvällen (dvs efter klockan 20:30 spenderades vid datorn och i telefon med mamma.

Inga kommentarer: