måndag, maj 25, 2009

Rasande tempo

Ja livet bara rasar iväg helt okontrollerat men det är inte tråkigt men det går bara lite föör fort...

På jobbet tog jag på mig massa nya uppgifter eftersom alla är överbelastade just nu och vissa saker måste göras före sommaren. Jag skulle precis börja åka ut på inspektioner men nu blir det inget me det på en vecka säkert...

Jag åker hem till hundarna även denna vecka sedan tar Henke två veckor i sträck. Efter jobbet åkte vi och köpte en till barngrind som vi ska sätta upp vid trappan upp från garageinfarten, blir en lika dan som vi har på bron så den får bli vit även om resten av staketet kommer att målas rött nästa år när impregneringen torkat in ordentligt. Vi köpte också stolphattar som för ovanligheten visade sig vara billigast på Beijer.

Medan Henke lastade på det gamla staketet på släpet så gick jag med hundarna till klubben och tränade lite lydnad. Med Neo blev det fotgående, "dumrutan", fjärrdirrigering och kryp vilket han skötte himla bra allt ihop. Måste dock få bort dubbelkomandont på krypet.

Humla fick köra fotgående, dumruta och fjärr hon med. Provade även kryp men det fungerar inte alls med Humla... Fjärren går bra till en början men sen blir hon för "skuttig" men resten gick fint.

Vi avslutade med en rolig övning med godis på nosen vilket det klarade fint även om vi aldrig gjort detta tidigare.

Väl hemma igen så skruvade jag fast stolphattarna och grundade den nyinköpta grinden innan jag gick in för kvällen. En hemsk iaktagelse noterades dock innan jag gick in och det var att nu har myggen anlänt, hua vad de invaderade världen i går!!!

Inga kommentarer: