torsdag, maj 21, 2009

Skjutit efter 2 år

Idag fortsatte staketbygget med att vi gjorde en sista liten sektion mot grannarnas gård innan vi sedan rev vårt famla staket så nu är det bara det nya steketer kvar men undantag för "snutten" mot nya tomten. Där har vi behållt det gamla staketet bara för att hindra hundarna från att gå ut på den nysådda gräsmattan. Eftersom vi rev gamla staketet så var jag också tvungen att gå med kantklipparen och röja gräs, Henke klippte hela gräsmattan som nu blivit rejällt lång.

Efter en tur i skogen med hundarna då det egentligen inte hände nått särskilt eftersom Neo fick gå kopplad då det var rejälla knallar med åska. Ville inte riskera att han skulle dra till skogs. Humla fick skutta omkring lös men höll sig i huvudsak i närheten av mig i alla fall.

Efter lite lunch så åkte jag och hämtade upp Jeanette som sett till att vi äntligen kom iväg för att skjuta lite lerduvur då det var tjejeskytte i Lindefallet. Det var första gången jag sköt med min hagelbössa som jag köpte hösten 2007. Spännande att se hur den funkar... Kolven kändes något kort men i övrigt så kändes den kanon å vad jag träffade!!! Tror inte att jag missade mer än kanske 8 skott totalt av de ca 30 som jag sköt. Kändes himla bra!!!

Efter skjutningen åkte jag och hämtade vinterdäcken till Saaben som vi annonserat ut. Hoppas nu att det är nån som vill köpa den. Annonsen kommer på lördag...

Väl hemma röjde vi ytterligare lite på tomten samt gick en promenad med hundarna innan det var dags att sätta igång med maten. Idag blev det Helenas räkrätt som jag kallar den. En räkrätt med creme fraische, grädde, en massa kryddor, vitlök, purjolök och röd och grön paprika...

Kvällen i övrigt var lugn. I morgon åkte jag rejällt tidigt...

Inga kommentarer: