onsdag, maj 20, 2009

Halvdag och sedan långhelg

Japp, dagen började med styrketräning nere i källaren innan jag gick upp på jobbet klockan 08:00.Blev lite skrivelser gjorda samt lite telefonsamtal ringda men inte en särskilt effektiv dag. Idag slutar vi till lunch så jag planerar att åka hem och gå ut med hundarna och sedan lagom tills det är dags att hämta Henke så ska jag koppla för släpet så att vi kan åka och köpa mera virke och skruv. Förhoppningen är att det blir för sista gången för det här bygget i alla fall...

Såå... eftersom jag slutade klockan 13 idag så åkte jag hem och tog med hundarna till Idsjön-Bodsjön och la ut ett sök medan Humla kollade på. Sedean vände vi åt andra hållet. Satte Humla och gick sedan iväg och kastade en vattenmakering så att hon endast hörde nedslaget. Gick tillbaka till Humla och skickade henne. Hon gick i från platsen där jag kastat och hade inga problem att finna det som hon sökte. När detta var gjort så fick hon gå på söket. Hämtade snabbt in 4 dummiesar men den 5:e fick hon jobba länge för. När hon slutligen hittade den så gav vi oss och gick och hämtade Neo i bilen. Först la vi dock ut söket igen men istället för 8 dummiesar så låg det nu bara 5 stycken.


Vi började dock först med en promenad efter vägen och sedan fick vovvarna gå bakom ner till sjön. Neo fick hämta in 3 dummiesar men han fick jobba på mycket för dem så vi gav oss efter den 3:e och gick ut och hämtade de 2 sista.


Avslutade med att de fick bushämta varsin dummie på vatten så att de fick bara lite... Nu var vi nöjda och glada så vi åket hem och kopplade på släpet bakom bilen, lastade in spännband, handskar mm och skrev en handlarlista.

Klockan 16:00 åkte jag och hämtade Henke och sedan åkte vi upp på Byggmax och köpte det sista virket som behövs för staketet. När det var hemkört så åkte vi och helghandlade och sedan åkte vi hem och tog oss varsin drink och en god toast innan vi satte igång och grillade. Idag blev det skinkstek och rostade rotsaker.

En kvällspromenad med hundarna men annars blev vi liggande framför tvn...

Inga kommentarer: