måndag, maj 04, 2009

Tillbaka på jobbet

Ja, trots att man är trött och vädret är dåligt så måste man upp och jobba. Blev dock en mindre effektiv dag idag då jag dessutom fick rejällt on i huvudet före lunch. Tack och lov gick huvudvärken över innan lunch så sen var jag fit for fight om men jag fortfarande var trött.

Jag, Helena och Ulrica gick på Thaien och käkare å det blev man ju bara tröttare av. Lite vettigt fick jag i alla fall utfört efter lunch och direkt efter jobbet åkte vi och handlade lite mat.

Väl hemma kände jag att idag skulle hundarna bara få röja i skogen. Sagt och gjort... Promenerade upp i skogen och strosade runt och vilade skallen. Hundarna röjde lite men helt plöstligt ser jag Humla rycka iväg in i skogen och Neo var inte sen att hänga på. Äh tänkte jag, de kände väl nått vilt, kollar lite och kommer sedan tillbaka så jag fortsatte bara gå. Efter någon minut blev jag lite dfundersam men var fortfarande fast övertygad om att de snart skulle komma ångandes bakom mig. Tji fick jag, telefonen ringde och det var Gunilla. Hmmm hundarna hade fått vittring på dem och stuckit och var nu 1 km från den plats som de stack... Så viktig var jag i sammanhanget. Nåväl nu fick hundarna röja och vi fick en mindre ensam promenad...

Väl hemma uppdaterade jag hemsidan lite efter maten men nått vettigt blev det inte gjort ikväll

Inga kommentarer: