fredag, februari 05, 2010

Dagen efter...

... kändes helt OK. Steg upp klockan 06:00 och tog det rätt så lugnt. Henke gick med hundarna medan jag och Helena käkade frukost. När vi var färdiga klockan 07:20 åkte vi ut till Golfrestaurangen och röjde upp det sista från igår och sedan var vi tillbaka på jobbet vid 08:30-tiden.

Packade upp alla grejer och tog tillvara på all mat som blev över. Kommer att bli en god lunch idag också. Men jag ska ju hem på lunch men jag kan ju äta på jobbet före och sen åka hem till hundarna och samtidigt åka och lämna tillbaka nyckeln till golfrestaurangen. Sagt och gjort, så blev det...

Annars har det väl rent jobbmässigt inte blivit allt för mycket gjort idag. Ett inplanerat möte med personalchefen var väl det enda riktigt vettiga.

Efter jobbet åkte jag hem, vi hade ju varsin bil idag jag och Henke. När jag kom hem hade nån ringt om våra två tjockis-tv som vi annonserade ut den 9 januari. Bara en person har ringt på dem tidigare och det var en pensionär som bodde 9 mil härifrån och inte hade nån bil så det blev ju inget. Idag ringde altså en tjej här i Hudik och kom och köpte båda aparaterna. Skönt, lite utrymme i förrådet igen altså.

Jag gick en sväng med hundarna och sedan käkade vi middag. Henke åkte iväg och spelade poker och jag såg Dirty Dansing å när det var slut så somnade jag framför tvn

Inga kommentarer: