fredag, februari 26, 2010

Full fart mot helgen...

Idag blev en händelserik dag. Morgonen började med samtal med advokaten med anledning av Iggesund Hårdkrom. Sedan var det dags för ett internt möte mellan mig och Mats för att fördela arbetsuppgifterna när det gäller chefstjänsten. Det resulterade ju i ytterligare ett möte mellan nuvarande chef och mig och Mats.

Vi gick ut och käkade lunch men det var ingen höjdare måste jag säga. Efter lunchen var det dags för beredningsmöte med ordförande och vice ordförande i nämnden och efter det blev det ett möte med kommunledning och kommunalråd för att diskutera frågan kring det konkursade kemi-företaget. Blev givade och resulterade i snabba insatser från både oss på miljökontoret och konkursförvaltaren. Kändes mycket tillfredsställande att gå hem från jobbet idag då det trots att dagen bara bestått av möten ändå resulterade i mycket konkreta beslut och insatser.

Kom hem när det fortfarande var ljust och eftersom temperaturen har stigit markant och termomtern bara visade -2 grader så var det också en fröjd att gå ut med hundarna idag. Hann både upp i skogen och en långpromand efter vägen. Var ute i närmare en och en halv timma.

Till middag blev det Risotto och lax och sedan åkte Henke och iväg för att spela Poker så jag satt och tittade på OS och mailade med det Nordiska Tollargänget. Blev också ett långt telefonsamtal med mamma. Att se Curling-finalen orkade jag dock INTE, är lite för lite action för att jag ska kunna hålla mig vaken den tiden på natten och sedan fick jag ju dessutom höra att matchen hade pågått i 3 timmar.

Inga kommentarer: