söndag, februari 07, 2010

Hunddag

Idag blev det en riktigt hunddag. Först kollade jag lite data och sedan efter frukosten så gick jag och Henke ut en runda med hundarna. Det var kanonhärligt väder med sol och runt ett par minus dock lite blåsigt på vissa ställen men ändå riktigt härligt.
När vi kom hem gick vi över till grannarna och kollade på valparna igen. De är ju föör goa nu och de kommer väl att bli ändå häftigare till nästa helg, då är de 4 veckor. Blev sittande på tok för länge i valplådan, jag skulle ju iväg och träna med Helena. De har i alla fall blivit himla gulliga så här kommer några bilder.




Hade tagit fram en and och en korp i fredagkväll men tyvärr hade inte anden hunnit tina men korpen var OK att använda. Har varit lite restriktiv med korp eftersom hon ju strulat lite med kråka men idag var det då verkligen inga tveksamheter. När vi tränar nu så använder vi oss ofta av ett par vilt och resten dummiesar. Vi kör i huvudsak dirrigeringar eftersom det är det enda som går att köra meningsfullt nu när det är 1 meter snö överallt. Vi lägger då ut båda dummisar och vilt och det är ALLTID viltet som kommer in först. Även korpen och den greps direkt utan undersökningar, härligt! Viltet fortsätter att funka bra hoppas bara att det håller i sig även till våren och då framförallt på proven.
Lite bilder från träningen kommer här...
Etta med korpen...

... de var "loligt" tycker Tim


Stilstudie Humlas upptag Korp
Full fart....
Greppar...
Å in till matte...

Borde kanske byta namn till dirrigeringsallén den här vägen

Oups! Lite störning på vägen in. Kuuul tycker Tim...


Helena med Tim, Etta och Humla
När vi var färdiga så hämtade vi resten av hundarna sedan tog vi oss en promenad med alla 5 hundarna.

När jag kom hem käkade jag lite mellanmål, duschade och åkte sedan iväg på SSRK-nh:s årsmöte och sedan hade vi rationallierat lite så vi körde vårt första styrelsemöte direkt efter årsmötets fika som bestod av 2 olika smörgåstårtor och en Bröllopstårta efters två stycken i styrelsen har gift sig under året, Helena och Ulrika.

Snabbt och snärtigt var vi hemma redan klockan 21:00 så det var ovanligt snabba möten trots himla gott fika. Tack snälla Ingela!!!

Inga kommentarer: