lördag, februari 13, 2010

Strålande vackert väder

Vaknade när Henkes klocka ringde alldeles för tidigt! Steg upp och käkade frukost och satt sedan vid datorn en timma eller så... Vid 11 tiden gick jag ut med hundarna och mötte då Gunilla utanför dörren. Hon var febrig och hade Ginny med sig så hon skulle inte gå såå långt men hängde med upp i skogen. Promenerade efters skoterspåret som nu var hårt och fint och perfekt att promenera efter. Alla hundarna fick varsit linjetag men annars fick de bara springa runt tämligen fritt. Gunilla och Ginny vände efter en stund men jag, Neo, Humla och Kokki fortsatte bort till sjöarna. Här kommer lite bilder från promenaden. När jag kom hem blev det lunch och en dusch och sedan var jag helt slut. Vet inte vad som hände men kände att jag blev supertrött, helt plötsligt. La mig vid 13:30 och sov som en stock i TRE!!! timmar så nått lurt var det allt.

Efter detta var det hög tid att göra sig i ordning och åka till Kattis och Jonas. Anton fyllde år så vi åkte dit och upp vaktade honom och blev dessutom bjudna på middag. Efter maten såg i melodifestivalen som var ungefär lite dålig som förra helgen. Herre jösses!!! Är detta det bästa Sverige kan prestera så är det ng hög tid att inse att vi inte har nått att göra i Eurosion song contest.


Vid 21;30 åkte vi hem och jag blev rejällt dålig med fruktansvärd huvudvärk. Blev ju inte bättre av att motorlampan började lysa på vägen hem men vi tog och tack och lov hem trots allt så damernas skidskytte som jag hade tänkt se kunde jag glömma. Stupade isäng med diverse migränmedicin och en kylmask över ögonen och somnade tack och lov rät omedelbart,

Inga kommentarer: