söndag, februari 14, 2010

Alla Hjärtans dag

Idag för precis 5 år sedan blev Humla och hennes syskon till. Maja kom upp till Hudik vid 23 tiden och vi släppte på Camilla initiativ ut Neo och Humla på gården kl. 23.30 och vips så satt Neo och Maja ihop i ca 15 minuter. Det var den enda parningen som blev mellan Maja och Neo på de 3 dagarna som de var tillsammans och trots att det bara blev en parning som blev det hela 9 valpar i kullen.

Idag vaknade jag reda vid 4-tiden men låg såklart kvar. När klockan var 8 steg jag upp och satte mig vid tv:n/datorn.

Efter frukosten gick jag, Henke och hundarna inklusive Kokki som vi tog med oss upp i skogen och tog med oss lite fika. Strålande vackert väger och bara ett par grader kallt så jättehärligt var det att vara ute. Bilder från promanden som varade i ca 2 timmar kommer här:
Efter promenaden blev det en dusch och sedan körde vi ner bilen till verkstan och sedan åkte vi och handlade. Lastade av varorna hemma och åkte sedan till Ida och Gösta för att uppvakta Alice som fyllt 5 år. Blev två tecknade filmer i present till henne.

Kom hem vid 17-tiden och slappade ett tag innan jag tog hundarna på en promenad och sedan satte vi igång med Alla hjärtansdags middag, som synes blev det en romatisk middag med herr och fru Molin.
Förrätt: parmaskinkainlindad sparris med permesan och rostade pinjenötter
Varmrätt: Grillad entrecote med pommechauteus, svampcreme och balsamicovinägersås
Efterrätt: Glass med hemgjord varm kolasås

Inga kommentarer: