fredag, februari 19, 2010

Död mobiltelefon

Idag var åter igen en dag då det var fullt upp. Möten, mycket telefonsamtal, en inspektion och dagen avslutades med ett långt samtal med en reporter för tidningen om ett mycket svårt ärende som vi står inför nu när ett företag gått i konkurs. Ett företad som har mycket stora volymer, mycket miljöfarliga kemikaler som nu lämnas vind för våg mitt i vintern. Eftersom aktuellt företag dessutom äger fastigheten och byggnaden så blir det akut om fastigheten överges, värmen stängs av och allt lämnas mitt i vintern då det dessutom finns en risk för att kärl och byggnad fryser sönder.

På eftermiddagen mitt i allt detta dog dessutom min mobiltelefon. Kunde ta emot samtal och allt fungerade utom att jag inte kunde höra något av den som var i andra änden på linjen. Provade att stänga av och plocka isär telefonen men lyckades inte få liv i den så det blev till att gå och köpa en ny. Blev en telefon som påminner om den jag hade, en sony Ericson w508.
Eftersom det var rejällt ruggigt väder ute, -12 grader, blåsigt och såklart snöigt så blev det en inte allt fär llång promenad med hundarna. Var ute i 50 minuter men gick delvist i skogen så jag hann nog inte så långt om man skulle mäta i kilometer.

Kvällen spenderades med datorn och OS i form av Anna Haags OS silver och Sveriges vinst över Vitryssland i ishockey.

Inga kommentarer: