torsdag, februari 25, 2010

Gäveltripp

Idag blev det en tågresa till Gävle. Å för alla er sörlänningar kan jag meddela att växlarna här uppe fungerar alldeles utmärkt trots -26 grader och en meter snö. Tåget gick i tid både ner till Gävle och upp från Gävel. Är det inte kostigt att vi har så mycket bättre utrustning här uppe än de har nere i Stockholm och söderut eller...? Är det helt enkelt så att man kanske inte ska skylla på utrustningen utan istället på de som handhar den...

Träffen i Gälve var bra så till vida att det alltid är bra att träffas men diskussionspunkterna gav väl i stort sett ingeting tyvärr... Det var en kvinna från socialstyrelsen som diskuterade sammarbeten mellan myndigheter men just nu känns det inte som om vi har några problem med det i vårt län för tillfället. Å då är det samarbetet mellan Smittskyddsläkaren och oss inspektörer.

På kvällen blev det en promenad med hundarna ut till skolan och sedan en runda i bostadsområdet. Till middag blev det pasta carbonara men utan grädde då det inte fanns nån hemma och jag inte tyckte att det var värt att köra iväg och köpa det.

Inga kommentarer: