tisdag, augusti 10, 2010

Äntligen Äntligen Äntligen

Idag har tre viktiga saker avverkats men vi tar det från början. Grått och tråkigt direkt från morgon. Jag gick en sväng med hundarna och sedan satte vi igång med snickerierna. Jag prioriterade att göra klar hundgården och Henke satte igång med altanräcket. Vi jobbade på för fullt fram tills dess att regnet vräkte ner, då gick vi in och tog lunch.

Så fort det slutat regna gick jag ut igen. Fredrik hade då kommit och hälsat på så Henke satt och snackade med honom ett tag sedan satte han igång igen.

Ytterligare en paus blev det när Henke åkte iväg med Lasse och flyttade masten till båten och jag gick upp med hundarna i skogen och passade då på att plocka en dryg liter kantareller. Flre det så hade jag dock avslutat hundgårdsbyggen. Nu återstår det bara att måla det som jag kallar "planket" sant fästa en sektion i detta plank. Men nu kan vi i alla fall ha hundarna i gården, Äntligen! När jag kom hem hade Henke satt igång med räcket igen och då åkte jag iväg och tränade hund, Äntligen det också. Vi körde långa svåra markeringar med bumperboy. Alla hundarna hade svårigheter vi någon tillfälle å då hade vi hundar från alla klasserna eftersom Zandra hade Grattis (Nkl), jag hade Humla (Ökl) och Helena körde Noomi (Ekl). Å lite roligt att vi alla vid nått tillfälle hade "knallare". Vi som har så lugna hundar!!!

När jag kom hem satte jag igång med lite mat. Klockan hann bli 21:30 innan vi åt men då hade Henke fixat räcket så det är numera klart. Blev kanonsnyggt tycker jag eller vad tycker ni? Där kom det tredje Äntligen!!!


Inga kommentarer: