fredag, augusti 06, 2010

Ytterligare en härlig båtdag

Steg upp strax före 9. Idag var det jag som var lite dålig i maten. Som vanligt började vi dagen med en promenad till dass och hundarna blev rastade. Ytterligare en båt kom in i går kväll. Var en lite otäck incident i går då den båtens dotter ramlade när hon skulle kliva i båten. Hon gjorde illa benet lite men det otäcka var att hon hade epilepsi så hon blev liggande på bryggan i säkert en timma innan hon kom in i båten. Föräldrarna var nog vana vid det hela så de var lugna och klarade det hela själv.

Hur som helst så käkade vi frukost och solade lite innan vi tog en promenad runt ön, en ca 5 km lång skogspromenad. Det var ritkigt varmt även om det på vissa platser på ön blåste en hel del. Promenaden tog ca en timma å när vi kom tillbaka till båten igen var det så varmt och där blåste det inte alls så jag tog tillfället i akt att bada liksom hundarna. Neo simmade i säkert 15 minuter innan jag fick beordra honom att komma upp en stund.


Vi käkade lunch i båten och sedan solade vi fram till klockan 15. Hade velat stanna längre men Henke ville åka in till stan för att förbereda lite inför morgondagens resa så det blev till att bege sig hemmåt trots det fina vädret.
Väl hemma åkte Henke och handlade och var en sväng på jobbet och fixade lite papper medans jag satt vid datorn en stund. Vid 18:30 fixade vi middag, idag blev det en suveränt god Risotto som intogs ute på altan. Man måste passa på att vara ute så mycket som möjligt när det nu är fint väder. Vädret är ju rätt ostadigt för tillfället... Så här såg himlen ut när vi ätit...
Efter en promenad med hundarna gick vi in och såg film istället. Henke gick isäng tidigt medans jag var uppe till strax efter midnatt.

Inga kommentarer: