måndag, augusti 09, 2010

Ditten och datten...

Idag vaknade jag tidigt igen.... Förstår inte att det inte går att ställa om under 4 veckors semester, jag vill sova läänge!!! Hur som helst så klev jag upp strax efter klockan 8. Satt vid datorn en stunnd och sedan när Henke kom upp så blev det dusch och frukost. Efter frukost gjorde vi slag i sak och tog med hundarna ut i regnet.

Väl hemma igen åkte vi på ByggMax och köpte virke till altanräcket och hundgården. Hoppas att det hinner bli klart före semestern är slut...

Efter detta åkte vi till Mio och beställde faktiskt en ny soffa. Kommer förmodligen att vara helt opraktiskt få den är nära på svart och allt hundhår kommer att synas. Nu blir det till att vänja av hundarna att ligga i soffan. Inte nog med det... Den nya soffan kommer inte att tillåta att ligga bakom heller som vår nuvarande hörnsoffa gör. Stackars hundarna kommer inte att ha nån plats i det nya vardagsrummet.

Efter detta storinköp åkte vi och köpte lite mat och sedan bar det av hemmåt för en macka som mellanmål. När den hade sjunkit ner stack vi ut och sprang både jag och Henke men på varsitt håll. Henke sprang i spåret och jag efter grusvägen där jag kan ha hundarna lösa. 4,3 km även idag altså. Duktigt!!!

Hemma blev det dusch och Sim EM och sedan middag i form av fläskfilégryta med paprika och curry. Riktigt smaskigt, man börjar faktiskt bli lite less över att bara äta grillat hur konstigt det än låter

Inga kommentarer: