lördag, augusti 07, 2010

Vettiga saker....

Idag åkte Henke ner till Sonisphere i Stockholm så jag fick spendera dagen precis som jag ville. Började med att se nyheter och surfa runt lite innan frukost och tog sedan med hundarna på en promenad ner på stan. Henke hade tagit bilen ner men skulle inte kunna köra den hem så då gick jag ner och hämtade den idag.

Blev altså en promenad på 4 km och sedan passade jag på att göra lite ärenden när jag ändå var där. Blev inköp av en vaxduk till båten, blommor till krukorna i trädgården och kardborreband som ska användas till ett tyg för att mörklägga en glastaklucka i förpiken där vi sover när vi är ute med båten.

Väl hemma igen åt jag lunch, blev en baguett med sallad och rostbiff. Slappade sedan en stund och pratade med mamma i telefon innan jag bytte om och begav mig upp i skogen. Nu var det hög tid att inleda ett bättre liv för snart är det dags att börja jobba å då måste jag göra slag i sak... Vågen har på nått underligt vis börjat visa mycket mera nu under sommaren så för att glädja den måste jag börja tänka mig för vad jag äter samt röra mig mera. Många kilon ska bort!!!

Sprang totalt drygt 4 km och det gick förvånandsvärt bra måste jag säga. Blev väl ingen rekordtid direkt men jag funderade på hur jag skulle lägga upp min träning och så här tänkte jag. Från början ska jag bara satsa på att orka jobba runt 30 minuter i sträck och struntar då i sträckan jag hinner på den tiden. När det funkar bra så får jag väl försöka lägga om träningen så att jag hinner så långt som möjligt på de 30 minuterna som jag orkar springa. Vi får väl se hur längt jag orkar hålla den taktiken. Sen har jag ju aldrig någon ambition att springa lång så över 7 km kommer jag nog aldrig att sika på att hinna.

Det som också var bra var att Neo också hängde med hela tiden. Tror ju inte att han rent konditionsmässigt har några problem med att hänga med det är snarare det att han nog tycker att det är rätt tråkigt. Humla däremot skuttar runt ordentligt från början men efter några kilometer så höll hon sig vid min sida.

På tillbakavägen upplevde jag att det var väldigt mycket flygmyror i luften. Antar att jag rev upp dem på vägen ut. När jag kom tillbaka dit jag parkerat bilen var det helt ovärkligt! Hela biltaket och huven var helt täckt med flymyror. Kastade in hundarna i bilen och satte mig i bilen själv och höll alla rutor stängda. Ville verkligen inte ha in alla äckliga myror i bilen.

När jag kom hem blev det stratching och dusch innan det var dags för middag. Stekte lax och åt potatissallad samt tunnbröd med västerbottensmör. Smaskens var det för till detta blev det såklart vitt vin också.

Känns som om jag fått många vettiga saker gjorda idag. Känns bra!

Inga kommentarer: