måndag, augusti 16, 2010

Tillbaka på jobbet

Så var dagen kommen. Semestern är slut och det är dags att återvända till arbetet och vardagen igen. Känns som att det varit en himla bra semester. Bra väder och vi har hunnit med en hel del.

- 10 dagar till havs i båten som har fungerat kanon
- 4 dagar i Kolmården i samband med Tollarspecialen
- 5 dagar i Piteå
- Altanbygge
- Färdigställandet av hundgården
- Henke på Sonisphare
- Soffinköp /En sån här med med mörkare tyg blev det till sist!
- Lata dagar lite här och där

Så semestern är över och idag började "allvaret" igen.

Klockan ringde klockan 05:50 å då var det bara att stiga upp, käka frukost och rasta hundarna en sväng innan det bar iväg till Bilbesiktningen. Silversaaben gick än en gång igenom utan anmärkning, skönt!

Full fart till jobbet. Drog ut ekonomiska rapporter och kopierade lite papper inför dagens möten. Fört styrgruppsmöte med kommunalråd, kommunchefer och politiker i Hudiksvall och Nordanstigs kommun. Mötet pågick till lunch som jag intog på jobbet. Klockan 13 var det dags för beredningsmöte inför kommande nämndsmöte, det mötet avslutades klockan 15:15. Inget fika idag inte...

Gick från jobbet klockan 16:45 och åkte och handlade innan jag åkte hem. Väl hemma blev det 15 minuters vila innan jag tog med hundarna på en joggingtur i skogen igen. Först en kort promenad på 0,5km, sedan löpning 4,3 km och sedan promenad i skogen 1km.

Hemma blev det stratching och sedan Gulaschsoppa till middag innan dusch och CSI

Inga kommentarer: