tisdag, augusti 03, 2010

Garagerensning

Idag blev vi i alla fall lite effektiva även om vi hade sovmorgon. Efter frukosten och lite innefix satte vi igång att röjja i garaget så nu kommer man i alla fall in där. Boden rensade Henke tidigare men vi skulle behöva gå igenom alla lådor och förhoppningsvis få bort nån av dem också men det får bli en annan dag.

Katarina och Jonas och barnen kom förbi så vi grillade varmkorv och fikade kladdkaka och satt ute i trädgården och käkade. Lånade också Roland och Gunillas antiskällhalsband som Humla fick testa. Tror att det kan bli riktigt bra, ett skall sedan vänder hon och springer till mig. Ska testa det ett tag när hon är ute på gården. Neo ska få ha på sig halsbandet inomhus få se hur han reagerar på det.

Efter att Katarina och Jonas åkt så inledde vi operation ogräsrensning så nu är det rensat runt garaget och hela grusuppfarten. Tog ju inte såå länge bara man satte igång. Nu hade vi material för att åka med en full släpvagn till tippen. Sagt och gjort...

När vi kom hem tog jag med hundarna ut i skogen och plockade lite kantareller igen. Denna gång blev det i alla fall lite mera. Förvällde det mesta och satte dessutom en del på pizzan som vi åt till middag. Tror att det blev ca 3 liter rensad svamp.

Efter middagen satt vi och såg Sherlock Holms och jag satt vid datorn och chattade med lite olika människor på facebook.

Inga kommentarer: