fredag, augusti 06, 2010

Dags för en båttur

Vaknade tidigt av att Henke steg upp. Det visade sig att han fått en släng av magsjuka så för honom blev det en lugn morgon. Jag steg upp vid 9-tiden och satt vid datorn tills han kom upp.
Vi kökade frukost, packade, gick en sväng med hundarna och åkte sedan ner till båten för att genomföra ytterligare en båttur. Eftersom Henke ska ner på sonisphere tidigt på lördagmorgon så kommer det bara att bli en kort tur. Den här typen var ute och simmade.... Blev inte så bra bild... Jag undrar var det är för nått? En säl är det i alla fall INTEVi styrde båten till Berghamn å när vi kom dig var det bara badbåtar vid bryggan. Tog en promenad till lägret innan vi satt och och solade och käkade lite korv till lunch. Hundarna badade såklar och njöt till fullo.

Vilda brassade förbi långt där ute!!!

När badbåtarna hade åkt kom en annan båt som också skulle övernatta. Två båtar vid bryggan mitt i sommaren en vacker dag. Till middag grillade vi lite kotlettrad och åt potatissallad. Efter maten spelade vi kort och Yatsy och sedan kom Jörgen och Katarina i grannbåten över och satt och snackade en stund.

Kvällen avslutades med att jag avslutningvis spöade Henke i Yatsy. Ikväll vann jag ALLT!!!

Inga kommentarer: