fredag, augusti 13, 2010

Hemresa pga feber

Henke hade inte piggat på sig under natten så vi bestämde oss direkt för att åka hem efter frukost. Inget att stressa för men inte heller någon vits att han ska ligga i båten hela dagen och antinge toksvettas eller tokfrysa. Het som sjutton var han i alla fall...

Jag och hundarna gick iland och gjorde morgontoalett och sedan fixade jag frukost. När både vi och hundarna ätit så dammsög jag båten och sedan började vi packa ihop. Innan vi åkte tog strömmen slut så det var tur att vi bestämt oss för att åka iland redan idag. Nu måste vi se till att ladda batterierna innan vi åker ut nästa gång.

Jag gick ytterligare en liten runda med hundarna innan vi åkte. Skönt att kunna ta det lugnt när man kommer hem å inte stressa ut med hundarna direkt.

Hem till huset kom vi vid 13-tiden. Henke däckade med 39,5 i feber och jag hamnade som vanligt vid datorn några timmar. Gjorde lite lunch vid 14:30 tiden och sedan duschade jag och åkte ner en snabbis på stan. Direkt när jag kom hem tog jag med hundarna ut i skogen. Vi, eller jag plockade 0,5 kg kantareller medan hundarna rastade sig och snokade runt i skogen.

Kvällen blev såklart lugn. Vi käkade och sedan var det tv och dator för hela slanten. Henkes feber steg till 40,5 så nu hoppas vi att febern ger med sig under natten.

Inga kommentarer: