måndag, januari 09, 2012

Att det ska vara så svårt...

Var en sväng till Stamnäs idag och kontrollerade så att saneringen hade blivit genomförd som planerat. Fortfarande kan man känna diesellukt men vattnet i diket är numera fruset. Det hade lagts upp bark på platsen där vattnet samlas men kanske inte så mycket som jag hoppats men det var samtidigt svårt att se då det som sagt frusit och dessutom kommit lite snö över isen.

På vägen hem ringde Gunilla och frågade om vi inte skulle ta en promenad med hundarna. Det var härligt, friskt väder med sol och -13 grader. Hundarna och jag och Gunilla njöt av promenaden i solljuset. Precis vad man behöver den här tiden på året!

Vi försöket oss på att fotografera alla hundarna men ni ser ju själva. Att det ska vara så svårt att få sex hundar att sitta samtidigt och titta åt samma håll samtidigt. Ja ni ser ju själva!!!





Ja på helt plötsligt var Vinna borta...




Efter jobbet tog jag med hundarna en sväng på golfbanan och efter middagen som idag bestod av renskav och stekt riven vitkålsris så gjorde jag SSRK bokföringen och det gick alldeles utmärkt. Nu är allt bokfört och det tog kanske en timma. Snart dags för årsbokslut men några utbetalningar och inbetalningar återstår.

Skulle försöka träna lite Nej med Vinna efter detta men hon fattade direkt vad jag försökte locka henne till så vi la ner tämligen snabbt och körde lite inkallning istället.

Inga kommentarer: