onsdag, januari 11, 2012

Full fart på jobbet och lite hundträning på kvällen

Full fart på jobbet idag. Hade tänkt ta en långlunch och gå en promenad med hundarna tillsammans med Gunilla men ingen utav oss hann med det idag. Hoppas kunna göra det i morgon istället.

På jobbet håller vi just nu på att förbereda oss för beslutsutskick av det större slaget. Kommer att bli en hel del en tid framöver.

Efter jobbet tog jag och Gunilla en tur till Granngården för jag skulle hämta en säck gratis valpfoder till Vinna. När jag kom hem klippte jag tassarna på Humla och sedan åkte jag ut till golfbanan med hundarna. Henke fixade middag under tiden, idag blev det korv i ugn med tomater, lök, broccoli och ostsås. Mycket gott är det. Ni hittar det här.

När Henke hade åkte till träningen så tränade jag lite hund eller lite Vinna snarare. Hon var jätteduktig idag. Använde mig av Neo och satte dem brevid varan och kallade sedan in dem en och en. Ibland Neo först och ibland Vinna först. Vinna var väldigt duktig både på att sitta kvar när jag gick ifrån men också när jag kallade in Neo.


Hon var så duktig på stanna att jag även prövade att ha henne på stanna stående och tog då kort. Även då var hon riktigt riktigt duktig.



Efter "hundträningen" belönade jag mig själv med en Islatte.

2 kommentarer:

TJohanna sa...

Hon kommer att höra bra lilla Vinna med så stora fina runda öron ;)

Chatrin sa...

Hmm jag undrar det jag... De är förvisso stora men det är också tjocka så jag tror nog att det kan dämpa ljud från att ledas in i öronen... ;)