fredag, januari 06, 2012

Jämförelse

Härligt med långledigt igen men nu är det slut med lata dagar och dags att börja jobba på riktigt!

Idag tog vi en tur ner till båten och mätte lite inför kommande kylskåpsinköp och fick också en bild på alla hundarna i solen.

På eftermiddan hann jag faktiskt ut i skogen innan det var alldeles kolsvart trots att jag drog iväg så sent som klockan 15. Tjoho vi går verkligen mot ljusare tider!

På kvällen skulle vi iväg på fest på Radjos. En privat tillställning där arrangörerna bjöd in ett antal gäster som i sin tur fick bjuda in ytterligare gäster osv osv. Blir en salig blandning på det viset. Hundarna fick för första gången vara själva på kvällen även om Roland och Gunilla skulle släppa ut Vinna en sväng på gården men hon fick till och med hänga med över till dem en stund. Vilka bra grannar man har!!! De såg fessutom till att några ungar på gatan slutade smälla smällare vilket nog Neo uppskattade även om jag inte såg några tecken på att han blivit störd eller orolig.

Letade för skoj skull upp en bild på Humla och Neo när de var i samma ålder som Vinna. Hade inte så mycket bilder på Neo och Humla så jag fick ta de som fanns. Jämför själva



Inga kommentarer: