söndag, januari 01, 2012

Nyårsdagen

Nyårsdagen är en riktig slöardag enligt mina erfarenheter. I går gick jag väl i säng vid 03-tiden och vaknade vid 06:45 och behövde på toa. Det finns bara en toalett i huset så det var lite jobbigt när jag konstaterade att det var upptaget. Ja ja får väl vänta då... Å vänta gjorde jag, i 10 minuter men då var jag tvungen att kolla dörren igen. Jo då det var upptaget så det var bara att vänta vidare. Efter 5 minuter kom även Kicki ner och ställde sig i "kö". Ytterligare 5-10 minuter gick och då ledsnade Kicki och gick upp igen. Jag kollade toadörren igen. Knackade och frågade om någon var där men inte då. Väckte Henke och frågade om toadörren någonsin gott i baklås men det hade den inte så han hängde med upp och lyckades öppna den från utsidan och visst, där var tomt! Å jag som väntat i 25 minuter!!!

Lyckades trots allt somna om och sov till strax före 9 men när jag vaknade då var det inte någon vits att ens försöka somna om.

Efter frukost och promenad åkte Ida och Gösta hem medan Kicki och Henrik var kvar ett tag till och åt lunch med oss innan de åkte hem. Efter att alla åkt så packade även vi ihop, tog en lite längre promenad med hundarna och åkte sedan hem. Var sååå trött så när vi packat upp hemma så la jag mig och halvsov i soffan ett tag.

På kvällen beställde vi pizza och jag försökte fixa med bilderna men Vinna var väl rätt intensiv så till sist gick jag och la mig och då la sig även Vinna så att jag kunde uppdatera hemsidan.

Inga kommentarer: