tisdag, januari 24, 2012

Styrelsemöte

Äntligen fick jag iväg de 100 skrivelserna jag suttit med den senaste tiden. Nu är det bara att sätta igång med nästa hundra...

Henke fortfarande sjuk så jag jobbade in ytterligare tid och efter jobbet tog jag och Gunilla en sväng på golfbanan i alla hast. Hann käka lite god plockmat innan det var dags att åka iväg för att ha styrelsemöte med SSRK-hälsingland.

Idag hade vi möte hos Ulrica. De håller på att renovera en gammal skola och det blir verkligen såå fint men det är mycket jobb. Nu vill jag också hitta ett hus! Inte för att renovera, det skulle vi inte mäkta med men för att få lite utrymme och ytor både in och utvändigt. Vill ha nu!!!

Hur som helst är det alltid spännande på mötena för det blir ju såå mycket hundsnack å det är kul!

Handlade på vägen hem. Förstod inte när Hemköp började med öppentiderna 07-23 hur någon kunde vara i behov av att handla sådana tider men idag var jag själv där klockan 22. Jag blev imponerad, nästan inge folk så det var enkelt att ta sig fram och man slapp köer till kassan. Himla smidigt faktiskt!

När jag kom hem satte jag mig med hemsidesproblemet igen. Henke hade suttit och försökt på dan och jag hade mailat supporten men deras svar gav ingen hjälp. Men... (stolt) efter att ha testat mig fram så hittade jag "felet". Henke hade bytt explorer 32-bitar till 64-bitar och när jag bytte tillbaka fungerade allt igen. Vilken hacker jag är!!! Nu kunde jag somna sött...

Inga kommentarer: