lördag, januari 07, 2012

Mycket motion

Vaknade vid 8:30 tiden och gick ner och gav hundarna mat. Efter en stund kom jag på att jag skulle bara lite LCHF bröd för nu är det dags att få lite ordning och redan efter allt svullande under december. När brödet var klart blev det frukost och sedan tog vi på oss kläder och promenerade ner på stan och hämtade bilen som stod kvar sedan igår. Blev en lång promenad för Vinna som dock inte hade några problem att orka de ca 4 km.

Hundarna fick sedan vila någon timma i bilen medan vi gjorde några stopp på bla Jysk och Dollarestore och när vi kom hem lastade vi bara in ytterligare tre hundar i bilen och åkte upp i skogen.  6 hundar i bakluckan då ä det liksom fullt. Blev en härlig skogspromenad full med fart. Numera svarar Vinna upp när labbarna kommer i full fart så även om hon gör rejäla vurpor mellan varven så är hon uppe på benen igen och "ger igen" På`t bara! Verkar vara hennes motto...

Behöver jag säga att jag hade ett gäng trötta hundarna när vi kom hem? De (och för den delen jag) somnade i ett par timmar.

Glömde ju att lägga ut bilden från igår så den kommer här istället.
Snusläpp, flippöra och bakåtstruket öra till trots så är det rätt gulliga ändå...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Underbara bilder!!!! Vinnas kropp är verkligen samma som Maestros. Kraftig benstomme och kolla in bautabröstet! Jättefin och söt!!!

/Catta

Vinnarens sa...

Jodå hon är fin som snus (om man nu kan vara det...?) med rejäl benstommet och rejält förbröst och fina vinklar. Det enda som saknas är några centimeter ben men man kan ju alltid hoppas att de kommer. Dessutom är hon sååå mjuk, förutom i munnen då ;-) och öronen är hur häftiga som helst för de är ju så tjocka också <3